Hi. I'm Sandra.

voedingsdeskundige &

ervaringsdeskundige


Mijn naam is Sandra Rotmeijer.


Ik ben geboren in 1971, getrouwd, twee kinderen en oma van 3 prachtige kleinzoons.

Inmiddels ben ik voedingsdeskundige, suppletieadviseur, PS. Voeding & Lifestyle Coach en ervarings deskundige. Mijn bedrijf is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam.

Als geen ander weet ik wat het is om af te willen vallen. Ik heb hoogtepunten gekend, maar ik ben ook door diepe dalen gegaan. Van alles geprobeerd om af te vallen en vooral ook om op gewicht te blijven. Jarenlang niet gelukkig geweest met mijn lichaam. Ik heb mijzelf vaak kwalijk genomen dat ik zoveel kilo's te zwaar was. Ik heb me zo vaak voorgenomen om af te vallen, maar altijd met een tijdelijk resultaat. Het gevolg was dat ik ging jojo-en en het gewicht wat ik met veel moeite was afgevallen weer aankwam. Ik werd zelfs nog zwaarder.


Uiteindelijk ben ik wanhopig op zoek gegaan naar een geschikte lifestyle met een resultaat dat blijvend zou zijn. Met PS. food & lifestyle heb ik dat gevonden. Ik ben 30 kilo lichter. Ik heb een eetpatroon wat goed vol te houden is wat ervoor zorgt dat ik in balans ben.

Ik wil jou heel graag helpen in jouw veranderproces om gewicht te verliezen, je doelen te bereiken en te behouden. Door je te ondersteunen, aan te moedigen en te motiveren kan ik een stok achter de deur voor je zijn.
Ik weet uit eigen ervaring dat dit essentieel is in dit proces. Samen gaan wij ervoor zorgen dat je fitter, energieker en zelfverzekerder wordt.

Wil jij concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben tijdens je dagelijkse activiteiten?
Concrete resultaten behalen aan de hand van een praktisch programma? En minstens zo belangrijk; dit behaalde gewicht ook behouden? Ik help je graag deze doelen te bereiken!


Hi. I'm Amy.

personal trainer & voedingscoach


Jouw gezondheid staat bij mij voorop. Mijn naam is Amy Axewood, wil jij weer lekker in je vel komen te zitten? Dan wil ik graag kennis met je maken zodat we jou weer een fijn en evenwichtig levenspatroon kunnen aanwennen. Hopelijk kunnen wij samen, zoals met vele andere voorheen al is gelukt, dat succes behalen!